Παιδικό εργαστήρι κηπουρικής 21/5ου- Καλλιτεχνούπολη

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2011 στις 11 το πρωί, στην καρδιά της Άνοιξης, το Πρότυπο Παιδικό Κέντρο Τέχνης & Δημιουργίας “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ” στον Πειραιά, διοργανώνει και μας περιμένει στο εκπαιδευτικό και δημιουργικό εργαστήρι κηπουρικής!

Οι μικροί μας καλλιτέχνες θα μεταμορφωθούν σε κηπουρούς και θα ταξιδέψουν στην χώρα των λουλουδιών που είναι ίσως λίγο δύσκολο από την βεράντα του σπιτιού τους. Θα μάθουν για τις πετούνιες και τις μπιγκόνιες, θα εξασκηθούν στην μεταφύτευση και θα γνωρίσουν τον αγαπημένο μας και μυρωδάτο βασιλικό και την ιστορία του.

Έτσι, στην αυλή της Καλλιτεχνούπολης, θα  ανακυκλώσουν ντενεκεδάκια , θα τα διακοσμήσουν και θα φυτέψουν τους προσωπικούς τους βασιλικούς. Η εκπαιδευτική και δημιουργική δραστηριότητα θα ολοκληρωθεί με μουσικοθεατρικά παιχνίδια βασισμένα, σε τι άλλο;, μα στην άνοιξη και τα λουλούδια.

Κόστος συμμετοχής : 12 ευρώ. Ηλικίες :Ά τμήμα Φτυαράκια 3,5 – 5 χρονών / ΄Β τμήμα Ποτιστηράκια 6-8 χρονών.

Το Πρότυπο Παιδικό Κέντρο Τέχνης & Δημιουργίας “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ” στον Πειραιά είναι ένας δημιουργικός και εναλλακτικός χώρος εικαστικών τεχνών, μουσικής και θεατρικής έκφρασης που φέρει την υπογραφή της παιδικής φαντασίας και δημιουργικότητας σε κάθε γωνιά του. Τα παιδιά διασκεδάζουν, εκφράζονται, μαθαίνουν, συνδυάζουν, ανακαλύπτουν, δημιουργούν, κοινωνικοποιούνται κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα: παίζοντας!

Πηγή/Φώτος: www.kallitexnoupoli.gr/ prasinizo.gr             

Σχετικές δημοσιεύσεις