Πασχαλινοί προορισμοί

Το Πάσχα έφτασε και το υποδεχόμαστε  με κοντινούς ή πιο μακρινούς περιπάτους. Η φυγή στην φύση, η επίσκεψη και σε εκκλησιαστικούς προορισμούς μας οδηγούν σε λατρευτικό κλίμα κατάνυξης μακριά από το άγχος της κρίσης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/4   ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ
ΟΣΙΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ–ΛΟΥΤΡΑΚΙ–ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ: Αναχώρηση 14:00, Επιστροφή 21:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/4   
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΟΡΤΗ ΒΑΪΩΝ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Εκδηλώσεις στο Μεσολόγγι για τον εορτασμό της Εξόδου : Αναχώρηση 7.30 από το Γαλάτσι για την Κόρινθο Κιάτο και έξω από την Ακράτα στάση για καφέ και συνεχίζουμε για το Μεσολόγγι μέσω της γέφυρας Ρίου–Αντίρριου. Άφιξη στην πόλη για να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις της Ηρωικής εξόδου, την Δοξολογία και την παρέλαση μαθητών και στρατιωτών . θα παραμείνουμε στην πόλη για να επισκεφτούμε και να θαυμάσουμε την Πινακοθήκη. Μετά το φαγητό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.
 
ΠΑΣΧΑ – Μ.ΠΕΜΠΤΗ 12/4- ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 16/4      
ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ – Κέρκυρα η αρχόντισσα του Ιονίου
Μ. ΠΕΜΠΤΗ 12/4 : Αναχώρηση 7.00 από Γαλάτσι για Ισθμό στάση στο ύψος της Ακράτας και συνεχίζουμε για την Ρίο–Αντίρριο, Βόνιτσα, παραμονή για φαγητό και συνεχίζουμε μέσω της Υποθαλάσσιας σήραγγας του Ακτίου  για την Ηγουμενίτσα άφιξη στο λιμάνι και απόπλους για την Κέρκυρα. Άφιξη στην Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/4 : Μετά το πρωινό αναχώρηση για Γαστούρη  να επισκεφτούμε το μεγαλοπρεπές ανάκτορο Αχίλλειο και κατηφορίζουμε για την πόλη για να επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα . Συνεχίζουμε για την Παλαιοκαστρίτσα όπου θα παρακολουθήσουμε από το Μοναστήρι της Παλαιοκαστρίτσας την περιφορά του Πρώτου Επιταφίου με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου. Θα παραμείνουμε για φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα κατηφορίσομε στην πόλη για την θεαματική περιφορά των επιταφίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 14/4 : Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Πλατεία Σπιανάδας. Θα παραμείνουμε για την περιφορά των Λειψάνων του Αγίου Σπυρίδωνα. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε το σπάσιμο των πήλινων κανατιών. Συνεχίζουμε την περιήγηση στην βόρεια μεριά του νησιού φτάνοντας στην Κασσιόπη παραμονή για φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση όσοι επιθυμούν στην Πόλη και όσοι επιθυμούν στην εκκλησία Άγ. Ιάσων και  Σωσιπατρου . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το Πασχαλινό Δείπνο με την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 15/4 : Μετά το πρωινό θα είμαστε ελεύθεροι στους χώρους του ξενοδοχείου για να παρακολουθήσουμε το ψήσιμο των αρνιών. Το μεσημέρι θα έχουμε Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα θα πάμε μία βόλτα στο Ποντικονήσι να κατεβούμε και στην Ιστορική Μονή Βλαχέρνας . Συνεχίζουμε για την πόλη της Κέρκυρας όπου θα παραμείνουμε για  καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ 16/4 : Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Φέρυ Μπότ για Ηγουμενίτσα, Άρτα , Μενίδι , Αμφιλοχία για το μεσημεριανό φαγητό  και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις Περιλαμβάνει: Μεταφορά, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με Ημιδιατροφή (πρωινό ,Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό γεύμα και 2γεύματα) και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
 
Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/4–ΔΕΥΤΕΡΑ 16/4  – 4 ΗΜΕΡΕΣ – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ–ΣΥΡΡΑΚΟ : Παραδοσιακό Πάσχα στα Περήφανα Τζουμέρκα
Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/4: Αναχώρηση 7.30 από Γαλάτσι Ισθμό Ακράτα και συνεχίζουμε για την γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και συνεχίζουμε για Αγρίνιο Αμφιλοχία παραμονή για φαγητό και συνεχίζουμε να ανηφορίζουμε τα Τζουμερκιώτικα βουνά με τις ιδιαίτερες ομορφιές στο τοπίο.  Θα σταθούμε στο γεφύρι της Πλάκας για να δούμε το μονότοξο γεφύρι και συνεχίζουμε για το χωριό Πράμαντα όπου και θα διανυκτερεύσουμε σε ένα όμορφο ξενοδοχείο έξω από το χωριό  μέσα στο δάσος με τα έλατα. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου στο χωρίο. Διανυκτέρευση.

M. ΣΑΒΒΑΤΟ 14/4 : Μετά το πρωινό αναχώρηση για το όμορφο χωριό Συρράκο( εφόσον ο καιρός το επιτρέπει). Θα παραμείνουμε για να περιηγηθούμε στο χωρίο και για το μεσημεριανό μας φαγητό.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία στο χωριό  και θα επιστρέψουμε για την παραδοσιακή Μαγειρίτσα που θα μας περιμένει στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 15/4 : Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Σπήλαιο Πραμάντων. Ένα σπήλαιο μοναδικού κάλους με σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Στη συνέχεια θα είμαστε ελεύθεροι στους χώρους του ξενοδοχείου θα αρχίσει το σούβλισμα των αρνιών, θα συμμετέχουμε όσοι θέλουν στο ψήσιμο με παραδοσιακό τσίπουρο ,μεζεδάκια και χορό μέχρι την ώρα του μεσημεριανού γεύματος . Το μεσημέρι θα έχουμε Πασχαλινό γλέντι στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα πάμε μία βόλτα μέχρι τους Μελισσουργούς για καφέ επιστροφή στο χωρίο Πράμαντα όπου θα παραμείνουμε για βόλτα και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 16/4 : Μετά το πρωινό αναχώρηση για το όμορφο χωριό Καταρράχτης επίσκεψη στο Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης από όπου βλέπουμε τον μεγάλο καταρράχτη. Συνεχίζοντας στην οροσειρά των Τζουμέρκων μέσω Λεπιανών Ράμιας φτάνουμε στο χωριό Κυψέλη,  παραμονή για να επισκεφτούμε το Λαογραφικό μουσείο και για το μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση από Βουργαρέλι Άρτα Μενίδι Αμφιλοχία γέφυρα Ρίου Αντιρρίου Άφιξη στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδός εκδρομής, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια, Ημιδιατροφή (πρωινό, Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό γεύμα και ένα δείπνο) και συνοδός εκδρομής.

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/4-ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 16/4 – ΤΡΙΗΜΕΡΗ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ  – ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ, ΈΔΕΣΣΑ – ΝΑΟΥΣΑ -ΛΙΤΟΧΩΡΟ
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 14/4: Αναχώρηση 7.30 από Γαλάτσι για την Παραλία του Αγίου Παντελεήμονα με πρώτη στάση στο Ασπρονέρι, συνεχίζουμε για Λαμία, Λάρισα, Τέμπη και ανηφορίζουμε για τα Αμπελάκια όπου θα παραμείνουμε για να επισκεφτούμε το Αρχοντικό του Σβάρτς και για το μεσημεριανό φαγητό. Στάση στην Κοιλάδα των Τεμπών για να προσκυνήσουμε στην Αγία Παρασκευή και συνεχίζουμε για την Παραλία Παντελεήμονα , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.
ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/4: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Βέροια, Παναγία Σουμελά για προσκύνημα και συνεχίζουμε για τον Άγιο Νικόλαο , την όμορφη  τοποθεσία με το όμορφο πάρκο όπου θα μείνουμε για φαγητό. Το απόγευμα αναχώρηση για τη πόλη της Έδεσσας με τους καταρράχτες της παραμονή για καφέ και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Θεία λειτουργία. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

KΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 15/4: Το πρωινό θα παραμείνουμε στο ξενοδοχείο για να πάρουμε μέρος στο ψήσιμο του αρνιού και να γευτούμε μεζεδάκια με ούζο στην πισίνα του ξενοδοχείου μας. Το απόγευμα θα πάμε στον Παλιό Παντελεήμονας για καφέ. Επιστροφή. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 16/4: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Λιτόχωρο όπου θα φτάσουμε ως τη Μονή του Αγίου Διονυσίου. Παραμονή στο όμορφο ορεινό χωριό του Λιτόχωρου  για περπάτημα. Αναχώρηση για φαγητό στην παραλία του Πλαταμώνα και επιστροφή Αθήνα με ενδιάμεση στάση.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινά Αναστάσιο δείπνο και συνοδό εκδρομής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/4 –  ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΟΡΤΗΣ  – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ : Αναχώρηση 13:30, Επιστροφή 21:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/4   ΗΜΕΡΗΣΙΑ  – ΤΡΙΚΑΛΑ-ΦΕΝΕΟΣ – Αναχώρηση 7.30 από Αθήνα για Ισθμό όπου θα παραμείνουμε για καφέ Από εκεί ανηφορίζουμε για τη λίμνη Φενεού. Σκαρφαλώνουμε στα χωριά της Κορινθίας που δικαίως έχει χαρακτηριστεί «Κορινθιακή Ελβετία» για την μοναδική ομορφιά της φύσης. Θα φτάσουμε στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου με καταπληκτική θέα την λίμνη του Φενεού. Επόμενη στάση μας το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου που είναι μέσα στην λίμνη, θα έχουμε την δυνατότητα να έχουμε μαζί μας Φανουρόπιτες για να μας τις διαβάσουν στο ομώνυμο Εκκλησάκι. Συνεχίζουμε για τα Τρίκαλα Κορινθίας  όπου θα έχουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα.

Κλέαρχος Μαυρογιάννης Travel
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

© ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
© ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
 © ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ
 © ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
© ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
© ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Τράλλεων 88-Γαλάτσι, Τηλ.: 210 2911366 – 2102928965 www.mavrogiannistravel.gr
info@ mavrogiannistravel.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις