Μίμης Πλέσσας – Σόνια Θεοδωρίδου- Προαύλιο Badminton- 01/6ου

Ο κατ’ εξοχήν συνθέτης του ελληνικού κινηματογράφου, ο Μίμης Πλέσσας, τιμά το φεστιβάλ «Στο πανί και στο γυαλί…» και αποδίδει στο πιάνο τα κινηματογραφικά του τραγούδια.

«Όταν η ευαισθησία συναντά τη τελειότητα, δύο, τόσο εκ διαμέτρου αντίθετα, αλλιώτικα μπορούν να συμβούν: Να μείνουν ανεπηρέαστες και η ευαισθησία και η τελειότης ή ακόμα, να ελαχιστοποιεί η καθεμιά την άλλη.
Ή, αυτό που συνέβη σε μας που, κάθε φορά που συναντιόνταν οι σπάνιες αρετές, δυνάμωνε το αποτέλεσμα. Και οι συναντήσεις ήταν πολλές και το αποτέλεσμα δεν ήταν απλά προσθετικό .

Μόνο αν ακούσετε το ηχογράφημά μας, τις στιγμές που δεν ξεχωρίζει  το ευαίσθητο από το τέλειο, θα νοιώσετε την περηφάνια που περίσσεψε  για να υπογράφουμε καλή ακρόαση, διαλέγοντας, για την τιμητική έναρξη του Φεστιβάλ στο Badminton, κινηματογραφικά κομμάτια και όχι μόνο, από αυτή τη μοναδική συνεργασία.»

Μίμης Πλέσσας
Σόνια Θεοδωρίδου

Υ. Γ.«Και βέβαια, ήταν πλούσια η ανταπόδοση των οργανωτών, καθώς μας διαθέτουν στις 7,8 και 9 Οκτώβρη, το μεγάλο θέατρο του Badminton,  για να παρουσιάσουμε, με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο, σε τρεις διαφορετικές και σε ρεπερτόριο και σε συντελεστές και σε μουσικά είδη, βραδιές, το ανεξάντλητο και τόσο πλούσιο ρεπερτόριο των σημαντικότερων κινηματογραφικών ελληνικών ταινιών του περασμένου αιώνα, που διαπρέπουν διεθνώς.»

Οργάνωση & Εκτέλεση παραγωγής:
Artway – Τεχνότροπον, www.liveartway.com

Γενική είσοδος: 20€
Φοιτητικό: 15€
(Δεν περιλαμβάνεται ποτό, ούτε είναι και υποχρεωτικό)
Ώρα έναρξης 21:30

210-8840660
www.proavlio.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις