Πρωταθλήτριες Αιγαίου οι Κορασίδες του Παναξιακού

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΠΑΝ(Ν)ΑΞΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΙΓΑΙΟΥ
Δανειστήκαμε το πολύ επιτυχημένο δημοσίευμα από το naxosfan.blogspot.com για να μεταφέρουμε την μεγάλη είδηση για τα κορίτσια της Νάξου που στέφθηκαν πρωταθλήτριες στο τουρνουά που γίνεται στην Αθήνα (Παιανία) και συνεχίζουν με τις νικήτριες ομάδες των άλλων περιφερειών για την ανάδειξη της Πανελλήνιας πρωταθλήτριας ομάδας βόλεϊ κορασίδων.

Γκρεμίστε τα τείχη! Οι Κορασίδες του Πανναξιακού πρωταθλήτριες Αιγαίου!!
Την μεγαλύτερη επιτυχία του Ναξιακού βόλεϋ πέτυχαν πριν από λίγες ώρες στο σπίτι του βόλεϋ( Παιανία), στα μπαράζ της Ζ’ περιφέρειας(Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Χίος, Σάμος, Μυτιλήνη), οι Κορασίδες του Πανναξιακού. Μετά τον προχθεσινό τους Θρίαμβο απέναντι στον Νηρέα Χίου με 3-2 σετ κέρδισαν σήμερα και τον Πολυκράτη Σάμου με 3 -1 σετ και στέφθηκαν πανάξιες πρωταθλήτριες. Δεν υπάρχουν λόγια και λέξεις για να περιγράψουμε την αξία αυτών των χρυσών κοριτσιών που απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι το γυναικείο βόλεϋ μπορεί να σηκώσει ψηλά την σημαία του Ναξιακού και του Κυκλαδίτικου αθλητισμού.
Τα σετ 25-11, 14-25, 25-11, 25-16.
Στα πλαίσια της επόμενης φάσης ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει αύριο
την Ένωση Βύρωνα, το Σάββατο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, και την Κυριακή τον Ηρακλή Κηφισίας .
Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις θα παίξουν αγώνες χιαστί με τις αντίστοιχες πρώτες του άλλου ομίλου και οι νικητές θα περάσουν στο final 4 που θα γίνει τον Ιούνιο.
Συγχαρητήρια στον αρχιτέκτονα των….. φετινών επιτυχιών Μπάμπη Καλογιαννίδη ο οποίος δούλεψε σκληρά και παρα τα μεγάλα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, κατάφερε να δημιουργήσει σε όλα τα τμήματα βόλεϋ ομάδες δυνατές, ικανές να νικήσουν κάθε αντίπαλο.
Πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους ανθρώπους της διοίκησης, στους αφανείς ήρωες αυτού του θριάμβου, που πίστεψαν και πιστεύουν στο ταλέντο και τις ικανότητες αυτών των παιδιών. Δαπάνησαν τεράστια ποσά, πέρασαν από χίλια κύματα και έκαναν μεγάλες θυσίες, αλλά στο τέλος δικαιώθηκαν.

ΠΗΓΗ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ

Σχετικές δημοσιεύσεις