Για τις ψυχρές μέρες του χειμώνα

Από τη Μάγδα Κούρκουλου Καθηγήτρια Σχεδίου Μόδας, Stylist, Fashion Designer.
Φίλες μου, Για τις ψυχρές μέρες του χειμώνα ντυνόμαστε με ένα κομψό περίτεχνο γκρίζο παλτό που υποδηλώνει φινέτσα και απόλυτο στύλ. Εξεζητημένος γιακάς, Σκοτσέζικες καρώ λεπτομέρειες και πρωτοποριακά κουμπώματα, σχέδιο σε γραμμή άλφα.

Εμφάνιση που συνοδεύουμε με τραγιάσκα Σκωτσέζικη. Νεανικό, σπόρ και εντυπωσιακό, το καρώ απογειώνει τις χειμερινές μας εμφανίσεις. Κασκόλ, φούστες, αξεσουάρ, το καρώ σε κάθε παραλλαγή του δοκιμάζει διαφορετικές εμφανίσεις.

Το Σκοτσέζικο καρώ είναι από τα παλαιότερα από άποψη αισθητικής σε κλασσικά μάλλινα σχέδια. Ένα από τα εμβλήματα της Βρετανική κουλτούρας, μαρτυρούσε την αριστοκρατική καταγωγή των Σκοτσέζων.

Φέτος το έδειξαν πολλοί σχεδιαστές όπως  Prada, Chanel, Vivienne Westswood, Comme des Garcons και άλλοι. Δεν είναι εύκολο κανείς να συνδυάσει ένα καρώ γιατί όσο εύκολα μπορεί να εντυπωσιάσει άλλο τόσο μπορεί να φανεί υπερβολικό ή κακόγουστο. Τα μικρά καρώ κομψαίνουν, ενώ τα μεγάλα διογκώνουν την φιγούρα. Με σύνεση λοιπόν φίλες μου!

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το προσωπικό σας styling ώστε να χτιστεί η απόλυτα ιδανική εικόνα για εσάς, επικοινωνήστε μαζί μου και ενημερωθείτε. Το κάθε σώμα και η κάθε ηλικία μπορούν να αναδειχθούν υπέροχα με το κατάλληλο ντύσιμο.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

1. Οργάνωση Γκαρνταρόμπας

Γίνεται στο χώρο σας, όπου προβάρουμε συνδυάζουμε και αξιολογούμε μαζί όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σας. Συζητάμε τον σωματότυπο σας τα χρώματά σας και μαθαίνουμε τα μυστικά του σωστού styling και τα διάφορα τρύκ που μας αναδεικνύουν.
Και όλο αυτό χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για καινούργια ρούχα.
Διάρκεια 3-4 ώρες.
Κόστος 80 ευρώ.

2. Για ψώνια μαζί με την stylist

Βγείτε για ψώνια με την προσωπική σας επαγγελματία στυλίστρια, ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας, βρείτε και συνδυάστε μοναδικά κομμάτια για εσάς και χαρίστε στον εαυτό σας αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.
Η διάρκεια της εξόδου στα μαγαζιά  είναι 4-5 ώρες και θα κινηθούμε με τα χρήματα που έχετε αποφασίσει να διαθέσετε, σε μαγαζιά της επιλογής σας ή σε δικές της προτάσεις, συνθέτοντας εμφανίσεις που θα συναρπάσουν.
Κόστος 100 ευρώ.

3. Επιμέλεια μιας σημαντικής εμφάνισής σας

Για την εμφάνισή σας σε μια περίπτωση που έχει ιδιαίτερη αξία για εσάς, φροντίστε ξεχωριστά τον εαυτό σας και δώστε μια εικόνα που θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις.
Επίσκεψη στα μαγαζιά για ψώνια, επιλογή και συνδυασμοί σε ρούχο, παπούτσι, κόσμημα, αξεσουάρ, τσάντα, κούπ.
Δώρο το μακιγιάζ της βραδιάς!
Διάρκεια έως 6 ώρες.
Κόστος 120 ευρώ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελάτε να κάνουμε το ιδανικό Μακιγιάζ για το πρόσωπό σας!
να πούμε ποια χρώματα σας κολακεύουν, ποιο μακιγιάζ και ποιος είναι ο τύπος σας
όλο αυτό συνδυασμένο με προτάσεις styling  για τα μαλλιά σας.
Διάρκεια 2-3 ώρες, γίνεται στον χώρο σας,
Κόστος 50 ευρώ

Μάγδα Κούρκουλου
Καθηγήτρια Σχεδίου Μόδας, Stylist, Fashion Designer
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα σχεδίου μόδας & styling  σε προσιτές τιμές.
τηλ. 6932 139 713

Σχετικές δημοσιεύσεις