“Beastly”- Άλεξ Φλιν

“Beastly”– Άλεξ Φλιν, ΗΠΑ, Μετάφραση: Κάσσυ Μπουλούκου
Σειρά: Πυξίδα (για εφήβους) – Πρώτη έκδοση: Απρίλιος 2011
Σελ.: 336 – Τιμή: 13,30€ – ISBN: 978-960-453-864-5

Μπορεί ο έρωτας να σπάσει τη μεγαλύτερη κατάρα;

Είμαι ένα τέρας.
Ένα τέρας. Ούτε λύκος, ούτε αρκούδα, ούτε γορίλας, ούτε σκύλος, αλλά ένα απαίσιο τέρας που στέκεται όρθιο στα πόδια του• ένα τριχωτό τέρας με κοφτερά δόντια και νύχια. Νομίζετε ότι σας λέω παραμύθια; Καθόλου. Ζω στη Νέα Υόρκη. Σήμερα. Δεν είμαι άρρωστος ούτε παραμορφωμένος. Και θα μείνω για πάντα έτσι, κατεστραμμένος, εκτός κι αν καταφέρω να βρω μια κοπέλα που θα με αγαπήσει πραγματικά. Ναι, τα μάγια που μου έκανε η μάγισσα στην τάξη των αγγλικών. Γιατί με μεταμόρφωσε σε τέρας που κρύβεται τη μέρα και κυκλοφορεί στους δρόμους τη νύχτα; Θα σας πω. Θα σας μιλήσω για τον Κάιλ, τον τύπο που όλοι θα ήθελαν να είναι, το αγόρι με τα λεφτά, την τέλεια εμφάνιση και την τέλεια ζωή. Και μετά θα σας πω πώς ο Κάιλ κατάντησε… τέρας.

Μια μοντέρνα εκδοχή του παραμυθιού Η Πεντάμορφη και το Τέρας.

Η ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους από την AUDIO VISUAL ENTERTAINMENT

“Μια συναρπαστική ιστορία που θα ελκύσει τους εραστές των παραμυθιών που… δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα.”
VOYA MAGAZINE

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η ΑΛΕΞ ΦΛΙΝ γεννήθηκε στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης και είναι ελληνικής καταγωγής. Σπούδασε όπερα και νομικά. Η εμπειρία της στην εισαγγελία σε υποθέσεις κακοποιημένων γυναικών έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη συγγραφή του πρώτου της μυθιστορήματος BREATHING UNDERWATER. Η συγγραφή εφηβικών βιβλίων είναι ο τρόπος της να επιστρέφει στη δική της εφηβική ηλικία με τις γνώσεις που απέκτησε στην πορεία της ζωής της. Έχει γράψει επτά βιβλία για νέους, τα οποία έχουν τιμηθεί με διάφορα βραβεία στις ΗΠΑ. Σήμερα ζει κοντά στο παλιό της σχολείο, σε ένα προάστιο του Μαϊάμι, μαζί με τον άντρα της και τις δυο κόρες τους. Το μυθιστόρημα BEASTLY έχει γυριστεί κινηματογραφική ταινία και έχει τιμηθεί με περισσότερα από δέκα βραβεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.alexflinn.com και το προσωπικό ιστολόγιο (blog) της συγγραφέα: http://alixwrites.livejournal.com

Σχετικές δημοσιεύσεις