Οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Γαλατσίου στο Δρομοκαίτειο

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ  ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δρομακαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή για όλους τους μαθητές της ειδικότητας νοσηλευτικής που συμμετείχαμε συνοδεία των εκπαιδευτικών μας κ. Λυκοστράτη Αικατερίνης και κ. Φαρμακιώτη Καλλιόπης.

Μια νοσηλεύτρια με πολύ ευγενικό τρόπο μας ξενάγησε σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου. Συγκεκριμένα πήγαμε σε όλων των ειδών εργαστήρια όπου απασχολούνται τα άτομα από τους ξενώνες του νοσοκομείου.
Στο εργαστήρι ζωγραφικής μας υποδέχτηκε ο κ. Παναγιώτης Πικιός, μαζί με τους ασθενείς με πολύ ευγένεια και καλοσύνη. Εκεί συναντήσαμε και ασθενείς βαριάς μορφής οι οποίοι μας συγκίνησαν ιδιαίτερα.
Με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής επίσκεψης όλοι μας φύγαμε με συναισθήματα αγάπης και καλοσύνης προς τους συνανθρώπους του νοσοκομείου. Η σκέψη μας ήταν κοντά σε αυτούς τους συμπολίτες μας και γι΄ αυτό αποφασίσαμε να επισκεφτούμε πάλι το νοσοκομείο αλλά αυτή τη φορά με διαφορετικό σκοπό.
Συγκεντρώσαμε με τη βοήθεια των συμμαθητών του σχολείου μας διάφορα χρήσιμα δώρα τα οποία μια αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τις μαθήτριες Τζένη Ντούρο, Αλεξάνδρα Ντανάϊ, και τον πρόεδρο του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου Ταμπάκο Τζόυς τα παραδώσαμε σε ένδειξη αγάπης στους ασθενείς του νοσοκομείου. Το συναίσθημα της μικρής προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας γέμισε τις ψυχές μας χαρά και αγάπη και για το λόγο αυτό ευχαριστούμε θερμά  όλους τους ασθενείς του νοσοκομείου για αυτό αισθανθήκαμε.
Γι΄ αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας, αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα να δείξουν την αγάπη τους έμπρακτα προς τους πάσχοντες και τους έχοντες ανάγκη, γιατί, όταν δίνεις πράγματι γεμίζει η ψυχή σου.

Οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Γαλατσίου

Σχετικές δημοσιεύσεις