Γεωργία Σάλπα: Η Ελληνίδα «βόμβα»

H Γεωργία Salpa γεννήθηκε στην Αθήνα σε μια ιρλανδική μητέρα και Έλληνα πατέρα. Στην ηλικία των τεσσάρων που μετακόμισε στο Δουβλίνο, όπου ανατράφηκε στο προάστιο Killiney. Είναι ο μεγαλύτερος από τα τέσσερα παιδιά, που έχουν δύο αδελφές και έναν αδελφό.

 

Στη Βρετανία την ξέρουν ως Τζόρτζια. Στην Ελλάδα τη φώναζαν Γεωργία. Τζόρτζια ή Γεωργία, η δεσποινίς Σάλπα έχει καταφέρει με την ομορφιά και το καλλίγραμμο κορμί της να κατακτήσει το Νησί.
Έφυγε από τη χώρα μας σε ηλικία τεσσάρων ετών και μεγάλωσε με τη μητέρα της στην Ιρλανδία. Εκεί ξεκίνησε καριέρα μοντέλου και σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της showbiz. Μάλιστα, η… μπογιά της περνά και στο χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς «μάγεψε» το γιο του Τζορτζ Μπεστ, Κάλουμ!

Salpa ξεκίνησε μοντελοποίηση σε 2 ετών αφού scouted στη Φλόριντα, και έχει αναλάβει εργασίες μοντελοποίησης για διάφορα δημοσιεύματα. Έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στην τηλεόραση προγράμματα, όπως το Podge και Παρουσίαση Rodge, Δημοκρατία της Telly, Celebrity Salon και Catwalk προς Κιλιμάντζαρο. Έπαιξε ρόλο και η ίδια σε Δημοκρατία της Telly. Τον Αύγουστο του 2009, μετά θέτουν σε ένα μπικίνι για μια αμφιλεγόμενη φωτογράφηση για το περιοδικό Food & Wine μαζί με σεφ Νέβεν Maguire, το περιοδικό ζήτησε συγγνώμη μετά από καταγγελίες για Liveline.

Το Μάιο του 2012 salpa τερμάτισε στην 5η θέση στα 100 πιο σέξι γυναίκες δημοσκόπηση του FHM.

Σχετικές δημοσιεύσεις