Αίσιο τέλος το Silver Alert Hellas για την εύρεση του κ. Γρηγορίου Τσεμπέρογλου

Η περιπέτεια του κου Γρηγορίου Τσεμπέρογλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

 

Ο κος Τσεμπέρογλου, ο οποίος εξαφανίσθηκε στις 13.09.2012 από την Αθήνα, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 77χρονος χάθηκε την 13.09.2012 από την περιοχή της Ριζούπολης, όπου και διαμένει.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης ενημερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, 14.09.12, για τον εντοπισμό του εξαφανισθέντος και ενημέρωσε τους συγγενείς του, προκειμένου να τον παραλάβουν.
 
Ο κος Τσεμπέρογλου εντοπίστηκε από μαρτυρίες πολιτών, οι οποίοι είχαν δει το  Silver Alert στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 13.09.2012 τον βρήκαν να κάθεται σε ένα πάρκο στον Βύρωνα.
Έμοιαζε χαμένος και για αυτό τον λόγο οι πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί μετέφεραν τον ηλικιωμένο στο Τμήμα και ειδοποίησαν την Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης.
Ο ηλικιωμένος είναι καλά στην υγεία του και έχει επιστρέψει στην οικογένειά του.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Σχετικές δημοσιεύσεις