Ασφάλειες Υγείας – Συμβεβλημένα Νοσοκομειακά Ιδρύματα

Γράφει ο Μανώλης Χατζηπέτροs– Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Η υγεία σας είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της ζωής σας. Οι συνέπειες από την απώλειά της δεν είναι μόνο ο φυσικός, άδικος πόνος αλλά και το άγχος, η αγωνία για την αντιμετώπιση των εξόδων που χρειάζονται για την αποκατάστασή της.
Αυτό που επιθυμείτε σε τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι η άμεση και ανθρώπινη αντιμετώπιση στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον και η οικονομική στήριξη για την αντιμετώπιση των εξόδων που θα χρειαστεί να πληρωθούν.

Για το πιο πολύτιμο αγαθό, για την υγεία σας, η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει δημιουργήσει ένα σύνολο προγραμμάτων ασφάλειας υγείας με ένα πλήθος καλύψεων όπως πλήρης νοσοκομειακή περίθαλψη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θέση νοσηλείας της επιλογής σας, ετήσιο πλήρες check up, επίδομα τοκετού, απεριόριστες διαγνωστικές και ιατρικές επισκέψεις. ΠΡΟΛΗΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ αποτελούν τη φιλοσοφία για ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας.

Τα προγράμματα ασφάλειας υγείας της Ευρωπαϊκής Πίστης είναι έτσι διαμορφωμένα ώστε να σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία, σε συνδυασμό με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών και την καλύτερη τιμή.
Όταν πρόκειται για την υγεία  μας, η επιλογή μονάχα της κοινωνικής ασφάλισης δεν φέρνει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στα συμβεβλημένα νοσηλευτικά ιδρύματα ο ασφαλισμένος προσέρχεται μετά απο έγκριση της γραμμής υγείας και η εταιρεία θα κάνει απ ευθείας πληρωμή 100% στο σύνολο των δαπανών χωρίς περαιτέρω διαδικασίες και ταλαιπωρία του ασφαλισμένου.

Ο ασθενής-πελάτης δεν διαπραγματεύεται με τον ιατρό χειρουργό για αμοιβή ούτε με τον αναισθησιολόγο και το μόνο που δεν τον απασχολεί είναι το οικονομικό ζήτημα.

Το λογιστήριο του νοσοκομείου με τα κεντρικά γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας έχουν τακτοποιήσει τα σχετικά με τα οικονομικά.

Καλό θα είναι ο ασφαλισμένος να έχει ενωρίτερα ενημερώσει τον ασφαλιστή του για την εισαγωγή και αν δεν μπορεί ο ίδιος κάποιο προσφιλή του πρόσωπο πριν την εισαγωγή.

Τα προγράμματα υγείας έχουν κόστος προσιτό, ανάλογα την ηλικία το επάγγελμα και το φύλο του υποψηφίου.

Αντίθετα η νοσηλεία σε ιδιωτικά νοσοκομεία χωρίς ασφάλεια είναι πανάκριβη.

Παραδείγματα σχετικά:

Αφυδάτωση σε παιδί ανήλικο με 3 βράδια νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκμείο κοστίζει 3200€
Κύστη ωοθηκών χωρίς διανυκτέρευση κοστίζει απο 2500€ και άνω.
Λοιμώδη μονοπυρίνωση με ένα βράδυ νοσηλεία 1550 €
Αφαίρεση ογκιδίου μαστού χωρίς διανυκτέρευση άνω των 4500 €
Κύστη κόκυγα με διανυκτέρευση άνω των 4000€
Πάθηση στη σπονδυλική στύλη άνω των 20000€
Εγχείρηση καρδιάς ανάλογα την περίπτωση απο 30000€ και άνω.
Η δε νοσηλεία στο εξωτερικό για σοβαρή ασθένεια μπορεί να ξεπεράσει και τις 500.000 €

Ας ενημερωθούμε λοιπόν σωστά και υπεύθυνα απο μία και δύο εταιρείες ώστε όταν μας συμβεί το απρόοπτο τουλάχιστόν να μην κλονιστούμε οικονομικά και να επιλέξουμε το καλύτερο για την εξασφάσλιση της υγείας μας.

Ποιό το επόμενο θέμα το οποίο θέλετε να προσεγγίσω;

Μανώλης Χατζηπέτρος
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Λ.Συγγρού 24 κ Πλατεία Τσόκρη 1 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.210-9213445-46 Φαξ:210-9213448
———–
Οικία: Νίκης 8-10, Δάφνη 17234
Τηλ.2109013870 / 2110122231
Κινητό: 6942 55 77 99
Νάξου 2285061840
e-mail : manolischatzipetros@yahoo.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις