Συναυλία & Φεστιβάλ για το Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας

Tα έσοδα για το Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας
SLAP & ΠΑΝΙΚΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ @ AN CLUB ΜΕ:
Grassroll / Διαγραφή της μάζας / Ixpapalotl / Ποτέ μην εμπιστεύεσαι κ Blame Καντίνσκι
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Φιλανθρωπικό ίδρυμα

http:// www.pen-kallithea.gr/
Πόρτες: 19:00, Είσοδος: 5 Ευρώ
Line up:
Grassroll:
Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2009, τα ζωντανά ξεκίνησαν το 2011 και τα μέλη της δηλώνουν οπαδοί του ακραίου ήχου.
Επίσης η Annie, ο Τζο, o Το παιδί και ο Βill γνωρίζουν Αγγλικά, Γαλλικά, ρωσικά, ξέρουν μπαλέτο (όλοι), σταυροβελονιά και να ανοίγουν φύλλο.
Ixpapalotl:
Η μπάντα ιδρύθηκε από Trollg και Kj το 2009. Αποτελείται από τους στενούς φίλους οι οποίοι έχουν επίσης παίζει μουσική μαζί στο παρελθόν. Τον Ιούνιο του 2009 θα κυκλοφορήσει 3 EP κομμάτι που ονομάζεται “Αυτό του Βάλτου» που συνάντησε πολύ καλά από το κοινό και τους κριτικούς. Από τότε, έχουμε υλικό για τη σύνθεση επόμενη έκδοση και την εκτέλεση στην τοπική ζωντανές εμφανίσεις.
Διαγραφή της μάζας:
Διαγραφή η μάζα είναι μια grindcore / death metal μπάντα με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα. Τα πρώτα βήματα της μπάντας αναχθούν στο 2009 και μετά από 3 χρόνια πρόβες, songwriting και ζωντανές εμφανίσεις με διάφορα τοπικά μουσικά συγκροτήματα, η μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο demo της, που περιέχει 5 τραγούδια συν 2 επιπλέον ζωντανές ηχογραφήσεις. Εν τω μεταξύ, η μπάντα μοιράζονται επίσης το στάδιο αναγνώρισε με ξένα ονόματα της metal σκηνής όπως Shai Hulud και κλώτσημα.
Η μουσική της μπάντας μπορεί να περιγραφεί ως ένα μείγμα από grindcore και το death metal, με επιρροές από όλο το φάσμα που σχηματίστηκε κατά τη διάρκεια όλων των ετών της εξέλιξης του είδους. Σε γενικές γραμμές, ο ήχος της μπάντας έχει εμπλουτιστεί με στοιχεία από όλα τα ακραία είδη μουσικής, αλλά χωρίς να υπερβαίνει το θάνατο / αλέσει τα όρια που αναφέρονται παραπάνω.
Οι στίχοι επικεντρώνονται κυρίως σε κοινωνικά θέματα, εμπνευσμένα από την τελευταία ελληνική κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα, καθώς και την παγκόσμια κοινωνική κατάσταση κρίσης, είτε κυριολεκτικά είτε μέσω αλληγορίες. Επιπλέον, η μπάντα προσθέτει επίσης μια υγιή δόση του χιούμορ με τη συνολική θεματολογία.
Από το Μάρτιο του 2013, η μπάντα ετοιμάζεται για την πρώτη full-length κυκλοφορία του, το οποίο περιέχει 15 κομμάτια από έξω φρενών τον θάνατο / άλεσμα. Το άλμπουμ έχει αρχικά προγραμματιστεί να είναι μια ανεξάρτητη έκδοση.
Επιπλέον, η μπάντα αυτή τη στιγμή τη σύνθεση και την οργάνωση ιδεών για μια μελλοντική DELETE η μάζα απελευθέρωση. Το νέο υλικό, γεμάτο με ακόμα περισσότερα στοιχεία death metal, είναι πιο ακραία και επιθετική από ό, τι τίποτα η μπάντα έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.
Abyssus:
ABYSSUS διαμορφώθηκαν πίσω μέχρι τον Μάιο του 2011 από τον Κώστα Αναλυτής (φωνητικά / μπάσο) και έχουν κυκλοφορήσει το πρώτο αυτοχρηματοδοτούμενο EP τους “To The Monarch Βασίλειο Of The Dead” το 2012. Ο ήχος ζώνες επηρεάζεται από ταινίες-σύμβολα της παλιάς σχολής death metal, όπως οι Obituary, Bolt Thrower, Θάνατος, ect Ευλογία. σε συνδυασμό με Slayer-όπως riffing.
Ποτέ-Trust:
Ποτέ – η εμπιστοσύνη είναι ένα Groove / Thrash / Hardcore μπάντα που σχηματίστηκε το 2010 από τον Vic (Κιθάρες) Stas (τύμπανα) και Manolo (Vox) ένωσε τη ζώνη σύντομα και λίγους μήνες αργότερα Leo (μπάσο) ήρθε να συμπληρώσει το line up.. Από την αρχή κοινή purpsose μας ήταν να συνδυάσουμε το αγαπημένο μας γεύση της βίαιης μουσικής με ρυθμούς groovy beats n ‘και να αναπτύξουν το στυλ μας.
Μέχρι στιγμής έχουμε καταγράψει “βόμβα Da Σύστημα” EP (Δεκέμβριος 2011) σε MIH studios (Made In Hell), η οποία κέρδισε αρκετά καλή προσοχή και σχόλια από τους φίλους και όλους τους ανθρώπους που μας υποστηρίζουν!
Το 2012 ο John εντάχθηκε στην οικογένεια και έγινε νέα Vocalist.George μας επίσης προσχώρησαν στην ΕΕ την κιθάρα Bass!
Αυτή τη στιγμή είμαστε συνθέτουν νέο υλικό για το πρώτο full length άλμπουμ μας και ανυπομονούμε για πολλές συναυλίες
Κατηγορήστε Kandinsky:
Οι Blame Kandinsky ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2012 να τζαμάρουν σε ένα μικρό σκοτεινό υγρό υπόγειο στο Αιγάλεω και .. ΜΠΑΜ! Να το! Μας αρέσει το Χαρντκώρ, μας αρέσει και το Μαθκώρ! Ειμαστε 5 φλώροι και το κάνουμε με τον τρόπο Elvis! : -)

Σχετικές δημοσιεύσεις