Αλλάξτε 8 κακές πολυέξοδες συνήθειες του παρελθόντος

Η κρίση δυσκολεύει τα οικονομικά της Ελληνικής οικογένειας  και των επιχειρηματιών και οι κακές συνήθειες του παρελθόντος πρέπει να αλλάξουν και να προσαρμοστούν σύμφωνα με τα νέα οικονομικά δεδομένα.

Υπάρχουν τρόποι να «αναπροσαρμοστούν» 8 κακές πολυέξοδες συνήθειες  με τη βοήθεια των ειδικών οικονομικών και νομικών συμβούλων  έτσι ώστε να διορθωθούν τα οικονομικά και να καλυτερέψει η καθημερινότητα του ιδιώτη  και του επιχειρηματία.
 
•    Συμβουλευτείτε ή αναθέστε σε Χρηματοοικονομικό Σύμβουλο να σας βρει το κατάλληλο επενδυτικό πακέτο για την επιχείρησή σας ή για την ίδρυση νέας επιχείρησης. Εκμεταλλευτείτε κονδύλια από  προσφερόμενα προγράμματα επιδοτήσεων – ΕΣΠΑ.
•    Ένα Λογιστικό γραφείο είναι το καλύτερο προληπτικό μέτρο για τυχόν φορολογικά λάθη. Ο καθένας στη δουλειά του, και ο επαγγελματίας θα ρυθμίσει τα βιβλία σας για να μην πληρώνετε παραπάνω φόρους.
•    Η οργάνωση των εσόδων και των εξόδων σε μηνιαία βάση βοηθά στον αποτελεσματικό τους έλεγχο, ξεχωρίστε τις κάρτες  και καταργήστε τις κάνοντας συγχώνευση χρεών σε μία για καλύτερη ρύθμιση δόσεων.
•    Βάλτε σε τάξη την αλληλογραφία σας, καταγράψτε τις υποχρεώσεις της επιχείρησή σας και διεκπεραιώστε τις με προτεραιότητες.
•    Αν έχετε επιχείρηση επενδύστε στην παραγωγικότητα στοχευμένα, σκοπός είναι η ανάπτυξη και αυτή θα έρθει με την πρόσληψη υπαλλήλων και με την αγορά νέων εξειδικευμένων μηχανημάτων ή λειτουργικών συστημάτων.
•    Διαφημιστείτε, το marketing  όταν έχετε το κατάλληλο διαφημιστικό budget μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των εσόδων σας σημαντικά.
•    Μην αφήνετε για αύριο κάποιο πρόστιμο που μπορείτε να ρυθμίσετε σήμερα, μην αφήσετε απλήρωτο έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ ή τράπεζας, ένα πρόστιμο της τροχαίας ή τις δόσεις της εφορίας ρυθμίστε τα Τραπεζικά και, Εμπορικά δάνεια σας.
•    Πριν αγοράσετε πράγματα αξίας κάντε μια καλή έρευνα αγοράς αν είναι δυνατόν μέσω διαδικτύου πριν αποφασίσετε, είναι ο οικονομικότερος τρόπος μια και σήμερα η βενζίνη κοστίζει και ο χρόνος σας είναι πολύτιμος.
 
Αν έχετε απορίες, θέλετε οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινήσεις ή λύσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2118503001, ηλεκτρονικά στο info@acploes.com
Ενημερωθείτε άμεσα για τις υπηρεσίες μας στο http://acploes.com/

Σχετικές δημοσιεύσεις