Σε εκλογική διαδικασία ο ΣΠΑΠ

Σε εκλογική διαδικασία ο ΣΠΑΠ.

 

Σε εκλογική διαδικασία, μπήκαν οι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι μέλη του ΣΠΑΠ για την εκλογή νέου Προεδρείου καθώς έληξε η θητεία του Προηγούμενου που Πρόεδρος ήταν ο κ. Δημήτρης Στεργίου Καψάλης. Ψήφισαν 31 εκλέκτορες από τους Δήμους μέλη του ΣΠΑΠ, ο κ. Πατούλης έλαβε 19 ψήφους και εκλέγεται πρόεδρος, έναντι του συνυποψήφιου του και έως σήμερα προέδρου του ΣΠΑΠ, Δημάρχου Πεντέλης κ. Δημήτρη Στεργίου, που έλαβε 12 ψήφους.

 

 

 

 

 

Μετά τη σύσταση του νέου προεδρείου ο πρ. Πρόεδρος του ΣΠΑΠ ο κ. Δημήτρης Στεργίου Καψάλης Παρέδωσε  το Κλιμάκιο οχημάτων που έδρευε στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης, στη νέα διοίκηση του Σ.Π.Α.Π.
Παραδόθηκαν στο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Σ.Π.Α.Π. κ. Βλάσση Σιώμο από τον υπεύθυνο του γραφείου κίνησης ένα (1) UNIMOG-500, ένα (1) IVECO, ένα (1) BREMACH, ένα (1) NISSAN ημιφορτηγό, ένα (1) MITSUBISHI, τα οποία και μετακινήθηκαν εκτός Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης. Στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης παρέμεινε ένα (1) BREMACH.
Επίσης, στον ίδιο, παραδόθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Σ.Π.Α.Π. (Κ.ΕΠΙΧ.) με το αναλογικό και το ψηφιακό δίκτυο ΤΕΤΡΑ με όλους τους αναλογικούς και ΤΕΤΡΑ ασυρμάτους.

Σχετικές δημοσιεύσεις