Στέκι Παιδιού: Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πολιτισμού – Αθλητισμού

Το «ΣΤΕΚΙ» είναι οι δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά από 3 μέχρι 13 χρονών, του Ο.Κ.Α.Π.Α (Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πολιτισμού & Αθλητισμού)

του Δήμου ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ.
Το «Στέκι του Παιδιού» αφορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντονισμένων δράσεων και δραστηριοτήτων που στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού. Εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2012 από τον Ο.Κ.Α.Π.Α (Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πολιτισμού & Αθλητισμού) του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, οι δράσεις του αφορούν παιδιά ηλικίας 3 μέχρι 13 χρόνων και λαμβάνουν χώρα κάθε Σάββατο πρωί και Κυριακή πρωί και απόγευμα σε χώρους του Δήμου, σε Νέο Ψυχικό, Ψυχικό και Φιλοθέη.
Όλα τα προγράμματα-δραστηριότητες είναι δωρεάν για τα παιδιά των δημοτών.

Οι δραστηριότητες έχουν παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και περιεχόμενο, δίνουν έμφαση στις διάφορες μορφές τέχνης και αποβλέπουν στην ανάπτυξη των γνωστικών και κοινωνικών δεξιοτήτων του παιδιού.
Εμπεριέχουν δράσεις που επιτυγχάνουν την ενεργό συμμετοχή των παιδιών, όπως ανοιχτά εξειδικευμένα εργαστήρια, κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά καθώς  και διαδραστικές θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, κουκλοθέατρο, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων και έργων τέχνης μέσα από εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Τις δραστηριότητες συντονίζουν αντίστοιχα επαγγελματίες του είδους όπως  παιδοψυχολόγοι, ειδικευμένοι εμψυχωτές , νηπιαγωγοί, παιδαγωγοί, καθηγητές, αλλά και καλλιτέχνες.

Δείτε το πρόγραμμα για το επόμενο Σαββατοκύριακο!Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη, και γίνεται ΜΟΝΟΝ μέσω e-mail στο stekitoupaidiou@gmail.com .
Σε κάθε περίπτωση (αν υπάρχουν ή όχι θέσεις), θα σας έρθει απαντητικό e-mail μέσα σε 24 ώρες το πολύ.
Το σύστημα κρατήσεων λειτουργεί μέχρι το μεσημέρι (16:00) της Παρασκευής.
Αποστολή στο e-mail, με δήλωση συμμετοχής, δεν συνεπάγεται αυτόματα και το κλείσιμο της θέσης.
Απαραίτητα στο e-mail, πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του παιδιού σας.
Κάθε γονιός δηλώνει μόνον το/τα δικό/ά του παιδί/ά.
Σε περίπτωση που θέλετε να κρατήσετε θέσεις για παιδιά φίλων σας, θα πρέπει να δίνετε και το e-mail του γονέα που επιθυμεί να ενημερώνετε από εμάς.
Οι θέσεις σε κάθε δραστηριότητα είναι περιορισμένες.
Για ηλικίες από:  3-5 , 5-9 , 9-12 , 12+

Πηγή: http://www.pamebolta.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις