Τονίστε τα χαρακτηριστικά σας ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας

Sarah Jessica, Parker Cameron Diaz, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston

Μακρύ Πρόσωπο
Έχετε μακρύ πρόσωπο;

Μπορείτε να αποφύγετε την έντονη καμπύλη στο τόξο του φρυδιού σας, προκειμένου να εξισορροπηθεί το μακρύ πρόσωπο.
Το σχήμα φρυδιού που ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση είναι το ίσιο με ελάχιστη καμπύλη και την άκρη του να καταλήγει νοητά κοντά στην επάνω άκρη του αυτιού.
Απλώστε λίγο ρουζ στα μήλα με μικρές, κυκλικές κινήσεις, χωρίς να δίνετε ποτέ έμφαση στα ζυγωματικά σας, διαφορετικά το πρόσωπό σας θα φανεί ακόμα πιο μακρύ.

Στρογγυλό Πρόσωπο
Δώστε έμφαση στα ζυγωματικά σας, χρησιμοποιώντας μια σκιά ή ένα ρουζ ελαφρά πιο σκούρο από το χρώμα της επιδερμίδας σας, αποφεύγοντας εντελώς την περιοχή γύρω από τα μάγουλα.
Όταν βάφετε τα μάτια σας, φροντίστε να τραβάτε το σχήμα τους προς τα έξω, χρησιμοποιώντας μία σκιά ή ένα μολύβι.Το πλεονέκτημα του στρογγυλού προσώπου είναι ότι δείχνει πάντα νεανικό.

Τετράγωνο Πρόσωπο
Ξεκινήστε, φωτίζοντας με μια ανοιχτή πούδρα την κεντρική λωρίδα που περνά κάθετα στο πρόσωπό σας, η οποία αρχίζει από το μέτωπο, κατεβαίνει στη μύτη και καταλήγει στην άκρη του πηγουνιού σας.
Στη συνέχεια, σκιάστε προσεχτικά γύρω γύρω το πρόσωπό σας κοντά στις ρίζες των μαλλιών, αλλά και τις έντονες γωνίες του σαγονιού, χρησιμοποιώντας μια πιο σκούρα πούδρα από την κανονική σας.
Τα μήλα σας είναι ήδη αρκετά έντονα,οπώτε απλώστε με ελαφρές κινήσεις ένα απαλό ρουζ,προσέξτε να μην τους δώσετε ιδιαίτερη έμφαση,δώστε έμφαση στο σχήμα και στο τόξο του φρυδιού σας, φροντίζοντας η άκρη του να καταλήγει νοητά στη μέση του αυτιού σας.

Πρόσωπο σε Σχήμα Καρδιά
  Θα πρέπει να φωτίσετε το πηγούνι σας, το οποίο συνήθως είναι στρογγυλεμένομε μια ανοιχτόχρωμη πούδρα ή κάποια σκιά σε ιβουάρ απόχρωση.Αρχίστε να σκιάζετε τους κροτάφους σας με μια πιο σκούρα πούδρα από την κανονική σας ή μια μπεζ σκούρα σκιά σβήνοντάς την σταδιακά καθώς πλησιάζετε στις ρίζες των μαλλιών (προσοχή αν το χρώμα των μαλλιών σας είναι ξανθό. Το σωστότερο σημείο για να απλώσετε το ρουζ είναι η περιοχή κάτω ακριβώς από τα μήλα.
m.siam

Σχετικές δημοσιεύσεις