Το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα EasyLife της Ευρωπαϊκής Πίστης

Γράφει ο Μανώλης Χατζηπέτροs– Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Αντιμετωπίστε την αβεβαιότητα και προγραμματίστε το μέλλον σας με σιγουριά και ασφάλεια.

Προνοήστε για ένα καλύτερο αύριο. Για να μην αναγκαζόμαστε να εργαζόμαστε και κατά την διάρκεια της συνταξιοδότησης, η να ζούμε εις βάρος των άλλων.

Οι αλλαγές που συντελούνται  στο συνταξιοδοτικό σύστημα είναι μεγάλες και η αβεβαιότητα για τα μελλοντικά μας εισοδήματα εντείνεται διαρκώς.
Σε αυτό το οικονομικό περιβάλλον οφείλουμε να να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να φροντίσουμε ώστε να εξασφαλίσουμε ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο και μετά τη συνταξιοδότηση μας.

Σήμερα όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα αυτή, αφού συνειδητοποιούν την αδυναμία του δημόσιου συστήματος να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις και αν ανάγκες των πολιτών της τρίτης ηλικίας.Παράλληλα γίνεται όλο και πιο σαφές ότι τα συνταξιοδοτικά προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης, όταν είναι σωστά δομημένα και προσαρμοσμένα στις προσωπικές ανάγκες του κάθε συμβαλλόμενου, μπορούν να επιτρέψουν στον καθένα να χαρεί τη ζωή τότε ακριβώς που θα έχει στη διάθεση του τον πολυπόθητο ελεύθερο χρόνο.
Η ιδιωτική ασφάλιση, μέσω ενός αξιόπιστου και φερέγγυου φορέα, μπορεί και ρέπει να παίξει ζωτικό συμπληρωματικό ρόλο στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Εξασφαλίστε εγγυημένη σύνταξη και διασφαλίστε το ίδιο βιοτικό επίπεδο, με το Ιδιωτικό σύστημα Συνταξιοδότησης EasyLife, που σας προσφέρει μόνο η Ευρωπαϊκή Πίστη.
Με το EasyLife, σας παρέχεται σύνταξη στο ποσό που επιθυμείτε, είτε ως μηνιαίο εισόδημα είτε ως εφάπαξ ποσό.

Το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα EasyLife της Ευρωπαϊκής Πίστης, σας εξασφαλίζει:

Σύνταξη στα 60, υψηλότερη κατά 39% από την κατώτατη εγγυημένη σύνταξη που δίνει το κράτος, με δυνατότητα αναπροσαρμογής απεριορίστως.
Χωρίς κόστος με τη μέθοδο προγραμματισμένης αποταμίευσης και χωρίς τον κίνδυνο να χάσετε τις εισφορές σας σε περίπτωση μη συμπλήρωσης των προϋποθέσεων συνταξιοδότησης, όπως συμβαίνει στη Δημόσια ασφάλιση.
Μικρές ετήσιες εισφορές που δεν αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο, μέχρι και 34,7 % μικρότερες από αυτές που καταβάλλονται π.χ. στο ΙΚΑ για ίσο ποσό σύνταξης και ίση διάρκεια ασφάλισης (για παράδειγμα ένας άνδρας 25 ετών που στα 65 θα πάρει σύνταξη € 960, δίνει ετήσια εισφορά ΙΚΑ € 2.800 ενώ η αντίστοιχη ετήσια εισφορά στην Ευρωπαϊκή Πίστη είναι € 1.827).
Δωρεάν, χωρίς συνδρομή για πάντα, τη μοναδική πιστωτική κάρτα -ασφάλιση Ευρωπαϊκή Πίστη LifeCard Visa, με προνόμια που δεν έχει καμία άλλη κάρτα.
Πρόσθετα προνόμια δανεισμού, κατάθεσης εισφορών μέχρι και σε 12 άτοκες δόσεις, πρόσθετης απόδοσης της ετήσιας εισφοράς μέχρι και 90% της ετήσιας εισφοράς και φορολογική απαλλαγή.
εξασφάλιση υψηλής εγγυημένης απόδοσης 3,35% καθώς και επιπλέον προσδοκώμενες αποδόσεις από την συμμετοχή στα κέρδη.
Δυνατότητα επιλογής στη λήξη αν επιθυμούμε εφάπαξ η σύνταξη αλλά και συνδυασμό σύνταξης και εφάπαξ.
Ετήσια έκπτωση η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και στο 90% των ετήσιων εισφορών.
Απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων αν από ατύχημα η ασθένεια στερηθούμε την δυνατότητα της εργασίας μας.

Δίνοντας μας μόνο την ημερομηνία γεννήσεως σας και το φύλλο, σας ενημερώνουμε τη ισόβια μηνιαία και εγγυημένη σύνταξη θα λαμβάνετε στην ηλικία των 60 ετών με εισφορές χαμηλότερες ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ 34,7% από τις αντίστοιχες του ΙΚΑ.

Για τη συνταξιοδότηση ενός άντρα 25 ετών σήμερα με όριο ηλικίας τα 65 έτη, για ποσό σύνταξης 960€ η ετήσια εισφορά στο ΙΚΑ ανέρχεται στα 2800€, ενώ με το πρόγραμμα συνταξιοδότησης  EASYLIFE η ετήσια εισφορά ανέρχεται μόλις στα 1827€.

Ελάχιστη μηνιαία εισφορά 35€

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Κύριο Χατζηπέτρο Μανώλη στα τηλέφωνα 2110122231 και 6942 55 77 99
η στο Ε-mail: manolischatzipetros@yahoo.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις