Χειμερινές προτάσεις διαφυγής από το καθημερινό άγχος

Προτάσεις διαφυγής από το καθημερινό άγχος –  χειμερινές αποδράσεις, ταξίδια όχι μόνο με το νού. Ψάξαμε και σας προτείνουμε:

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/1– ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1.. ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ  ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΟΡΜΥΛΙΑ–ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΙΣΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/1 Αναχώρηση από Γαλάτσι. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε την διαδρομή μας για τη Χαλκιδική με ενδιάμεση στάση για το μεσημεριανό μας φαγητό.

Συνεχίζουμε για την Σουρωτή και Μονή του Άγιου Ιωάννη του Θεολόγο και Άγιου Αρσένιου του Καππαδόκη, του οποίου τα Λείψανα βρίσκονται στο Καθολικό της Μονής. Στη Μονή υπάρχει και ο τάφος του Γέροντα Παϊσίου. αναχώρηση για το ξενοδοχείο.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο Νέο Μαρμαρά σε ξενοδοχείο 5*****. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/1 Μετα το πρωινό μας αναχώρηση για την Ουρανούπολη από όπου όσοι επιθυμούν  θα πάρουν το εκδρομικό καραβάκι κατά μήκος των ακτών του Αγίου Όρους για να δουν κάποια από τα σημαντικότερα μοναστήρια που βρίσκονται στο Περιβόλι της Παναγίας ( εφόσον ο καιρός το επιτρέπει) Παραμονή και για το μεσημεριανό μας γεύμα στην Ουρανούπολη και από εκεί αναχώρηση για την Αρναία όπου θα παραμείνουμε για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δείπνο. Διανυκτέρευση. ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1 Μετα το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφτούμε το περίφημο γυναικείο Μοναστήρι στα Ορμύλια. Το μοναστήρι του ‘Ευαγγελισμού της Θεοτόκου’ είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα αριθμεί 120 μοναχές. Το καθολικό είναι ναός βυζαντινού ρυθμού με θαυμάσια ψηφιδωτά δάπεδα. Από εκεί αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.
Τιμή:…………. Περιλαμβάνει: Μεταφορά, διαμονή ξενοδοχείο 5***** σε δίκλινα δωμάτια, 2 πρωινά, 2 δείπνα και συνοδό εκδρομής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/1…        ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ         ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ- ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ Αναχώρηση 14:00, Επιστροφή 20:00  

Κλέαρχος Μαυρογιάννης Travel.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Η εταιρεία Mavrogiannis Travel δραστηριοποι¬είται στο χώρο του τουρισμού από το 1980, αποτελεί την εγγύηση για την ικανοποίηση των απαιτήσεων του σύγχρονου ταξιδιώτη στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, προσφέρον¬τας όλων των ειδών τις τουριστικές υπηρεσίες.

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλο στόλο ιδιόκτητων πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας 20, 30, 50 και 52 θέσεων. Εξειδικευόμαστε στην Οργάνωση εκδρομών και προσαρμόζουμε τα πακέτα μας ανάλογα με τις επιθυμίες της κάθε ομάδας.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΟΜΑΔΕΣ,  ΣΧΟΛΕΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Τράλλεων 88, Γαλάτσι, Τηλ.: 210 2911366 – 210 2928965
www.mavrogiannistravel.gr, info@ mavrogiannistravel.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις