“ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ” live στο KooKoo 22/5ου

Κυριακή 22 Μαΐου 2011- Ώρα έναρξης 21.30
Είσοδος με ποτό 12€- Support act:  What the Funk!
Οι ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ σε μια ακόμη εμφάνιση στο kookoo με τα τραγούδια του επερχόμενου album τους, καθώς και με αγαπημένες διασκευές κυρίως από τον χώρο του alternative rock…Μαζί τους θα εμφανιστούν οι: Mc Yinka και Joanna Drigo

Τέλος Πάντων σχηματίστηκαν την άνοιξη του 2003 στην Αθήνα από τον Μπάμπη  Νικολάτο(ακουστική κιθάρα, τραγούδι) και τον Βασίλη Γεροδήμο(ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι).Ξεκίνησαν κάνοντας πρόβες ως τρίο με την προσθήκη μιας ακόμα ηλεκτρικής κιθάρας παρουσιάζοντας, από το καλοκαίρι του 2004 έως και το φθινόπωρο του 2006,ένα ακουστικό σχήμα με τραγούδια από το ευρύ φάσμα της rock  μουσικής, ελληνικής και ξένης. Εμφανίστηκαν σε αρκετές μουσικές σκηνές της Αθήνας καθώς και σε κάποιες της επαρχίας. Τον χειμώνα του 2006 κάνουν το πρώτο τους live με τύμπανα και μπάσο.

Η μουσική των Τέλος Πάντων χαρακτηρίζεται ως Alternative και Melodic rock με ελληνικό στίχο όσον αφορά τις δικές τους συνθέσεις, καθώς επίσης και το ρεπερτόριό τους στα live το οποίο περιλαμβάνει κομμάτια, ως επί το πλείστον, από την βρετανική σκηνή του ΄80 του ΄90 και του σήμερα.
Το 2007 ηχογραφούν το πρώτο demo τους με δύο κομμάτια και συνεχίζουν τα live.
To 2011 το group με έτοιμο υλικό θα ξεκινήσει ηχογραφήσεις για το πρώτο προσωπικό album καθώς και θα συνεχίσει τις live εμφανίσεις του.

Οι ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ είναι:
Μπάμπης Νικολάτος: Ακουστική κιθάρα, φωνή
Βασίλης Γεροδήμος: Ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Χάρης Κατσούρας: Ηλεκτρική κιθάρα
Σπύρος Σακελλαρίου: Μπάσο
Γιώργος Νταούλας: Τύμπανα

Οι  “What the funk ” ,είμαστε ένα group από 5 φίλους που παίζουν ερασιτεχνικά τα τελευταία 3 χρόνια . Αρχίζοντας από τα χρόνια του λυκείου, και  μέχρι σήμερα όπως όλοι οι νέοι μουσικοί , αλλάζουμε συνεχώς το στυλ της μουσικής που παίζουμε μέχρι να φτάσουμε σε ένα νέο που θα μας εκφράζει και θα μας ικανοποιεί (προσωρινά ) . Κάθε μέλος της μπάντας έχει περάσει λίγο-πολύ από μουσικές σπουδές κλασσικής παιδείας ,γι’ αυτό άλλωστε είμαστε και καλλλλιηυτέχνες ! Το στυλ του group στην προκειμένη περίοδο κυμαίνεται σε ένα μίγμα Reggae-Ska-Dub-Garage-πειραματικο-Τζαμαριστικοποιημενο…..εεεεε(???)  το’ χασα ! Παρόλα αυτά ,θα ακούσετε δικά μας κομμάτια και διασκευές από αγαπημένους μας μουσικούς .

Γρηγόρης Ζαμπέλης: Μπάσο, φωνή
Βαγγέλης Πούλος: Κιθάρα, φωνή
Νίκος Κουτάντος : Τύμπανα
Δημήτρης Κογίαννης : Κιθάρα, κρουστά
Βασιλική Πουγκακιώτη: Πλήκτρα

Σχετικές δημοσιεύσεις