Το ζώδιο του μήνα: Σκορπιός

Το ζώδιο του μήνα: Σκορπιός 23-10/21-11 από την Αστρολόγο Σουλτάνα

Αισθηματικά
Το κεντρί σας έχει πονέσει πάρα πολλούς ανθρώπους στο διάβα σας. Το βλέμμα σας είναι φωτιά που όποιον κοιτάξετε, πέφτει κάτω. Μειώστε λίγο το δηλητήριο και όλα θα πάνε καλά. Πως; Σταματήστε να είστε εγωκεντρικές γιατί θα καταλήξετε μόνες σας.

Εργασία  
Οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη. Δυναμικές από την φύση σας, αποφασιστικές, χωρίς να χάνετε τους στόχους που βάζετε, σας φέρνουν πρώτες στον εργασιακό σας στίβο. Από την άλλη η σκληρή δουλειά σας καταβάλει για αυτό θα πρέπει να προσέχετε να μην το παρακάνετε .

Οικονομικά
Σίδερα μασάει ο Κουταλιανός, δεν σας πιάνει τίποτα ούτε σας πτοεί και δεν πάει να πνίγεται η Ελλάδα, εσείς ποτέ δεν το βάζετε κάτω. Οι οικονομικές σας απολαβές όλο και μεγαλώνων αφού δεν σας αρέσει να κάνετε μόνο μια δουλειά αλλά μην σας πω και τρεις για να μπορείτε πάντα να καλύπτετε τον απαιτητικό σας εαυτό.

Υγεία
Το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι αυτό που σας ταλαιπωρεί. Ευαίσθητες από τη φύση σας, προσπαθείτε πάντα να προσέχετε. Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι, και τσάι με μπουγάτσα στην ταράτσα! Καλή διατροφή και καλή θετική σκέψη.

Ψυχολογία
Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και εσείς, υπάρχουν στιγμές που πέφτετε αλλά μην και το δείξετε και χαλάσει το ίματζ. Καλό να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας χωρίς φόβο και πάθος και αυτό μας φέρνει πιο κοντά με τους συνανθρώπους μας, τους φίλους μας και το οικογενειακό μας περιβάλλον. Μην απομονώνεστε γιατί αυτό δεν θα σας κάνει καλό .

Φίλοι
Οι άλλοι προσπαθούν να σας πλησιάσουν αλλά εσείς δεν είστε και τόσο θερμές. Υπάρχουν πάντα πολύ χρήσιμοι και ωραίοι άνθρωποι δίπλα μας και σας προτείνω να σταματήσετε τους εγωισμούς, τις δηθενιές και να είστε ο εαυτό σας στους ανθρώπους σας είναι οι μόνοι που μπορούν να σας βοηθήσουν .

 

{fcomment}

Σχετικές δημοσιεύσεις