Ξέρετε πως ο τρόπος που κοιμάστε μαζί έχει να πει πολλά για την σχέση σας;

Όταν κοιμάστε ο ένας με την πλάτη στον άλλο, χωρίς να ακουμπάτε. Είστε αγαπημένο ζευγάρι, παράλληλα ανεξάρτητοι ατομικά, και πολύ δεμένοι ο ένας με τον άλλο.

Σέβεστε τις συνήθειες του ύπνου του άλλου και δεν έχετε το παραμικρό κόμπλεξ απομάκρυνσης ή οτιδήποτε σχετικού.

Όταν οι πλάτες είναι γυρισμένες, αλλά ακουμπάνε πάνω στο ζευγάρι σου. Είναι η πιο συνήθης σε μία νέα σχέση, η οποία όμως έχει γερές βάσεις και χαρακτηρίζεται από άνεση και ειλικρίνεια.

Όταν κοιμάστε πρόσωπο με πρόσωπο. Η σχέση σας βρίσκεται στο πιο έντονο και παθιάρικο σημείο της. Νιώθετε την ανάγκη να βλέπετε συνέχεια το πρόσωπο του άλλου, και δεν διανοείστε να αλλάξει αυτός ή εσείς πλευρό. Η στάση αυτή συνδέεται και με την έντονη συναισθηματική ανασφάλεια.

‘Όταν κοιμάστε αγκαλιά. Η πιο κτητική και εγωιστική στάση. Συνηθέστερα ο άντρας θέλει με αυτή να δείξει στη γυναίκα ότι είναι κυρίαρχος στη σχέση τους, ότι θα την προστατεύει από οτιδήποτε μπορεί να την πειράξει και, κυρίως, ότι δεν θα την αφήσει να φύγει από κοντά του έτσι εύκολα. Από τη μεριά της, η γυναίκα που ασμένως χουχουλιάζει σε αυτή τη στάση, υποδηλώνει ότι δέχεται τους όρους του παιχνιδιού, και είναι πρόθυμη να τους επεκτείνει.

 Όταν κοιμάστε πρόσωπο με πρόσωπο με τα πόδια ενωμένα.
Ζεσταίνετε ο ένα τα πόδια του άλλου, τότε δηλώνετε ξεκάθαρα την πρόθεση σας να πορευθείτε μαζί στο δρόμο της ζωής και πιστοποιείτε με τον πιο έντονο τρόπο τη δέσμευση σας στη σχέση αυτή.

Όταν ο ένας σπρώχνει τον άλλο.
Μάλλον πνίγεστε σε αυτή τη σχέση. Δεν έχετε μάθει να μοιράζεστε πράγματα στη ζωή σας και η δέσμευση αλλά και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή σας φαίνεται απλή καταστροφή της ελευθερίας σας και του μέχρι τώρα τρόπου ζωής σας.

m.siam

Σχετικές δημοσιεύσεις